Lisätietoja YouTube Createsta

Muokkaa videoita YouTube Create ‐sovelluksella 🎬🎞️🙌

YouTube Create ‑sovelluksessa on helppokäyttöisiä työkaluja videoiden editointiin. YouTube Creatella voit editoida sekä pitkiä videoita että Shorts-videoita maksutta ja ilman mainoksia.

Katso alta ohjeet YouTube Create ‐sovelluksen lataamiseen tai lue lisää uuden projektin luomisesta.

LATAA YOUTUBE CREATE

NEW: YouTube Create App

YouTube Createn kelpoisuusehdot

YouTube Create on saatavilla sisällöntuottajille tietyillä markkina-alueilla. Voit ladata YouTube Createn, jos nämä vaatimukset täyttyvät:

• Sinulla on Google-tili.
  • Käytät Android-puhelinta (useimpia malleja tuetaan).