Més informació sobre YouTube Create

Edita els teus vídeos amb l'aplicació YouTube Create🎬🎞️🙌

YouTube Create és una aplicació que et permet editar els teus vídeos amb eines de producció útils i fàcils d'utilitzar. Utilitza YouTube Create per editar vídeos llargs i curts sense cost econòmic i sense anuncis.

Descobreix com pots baixar l'aplicació YouTube Create a continuació o obtén informació sobre com pots crear un projecte nou.

BAIXA YOUTUBE CREATE

NEW: YouTube Create App

Requisits d'idoneïtat de YouTube Create

YouTube Create està disponible per als creadors de determinats mercats. Per baixar YouTube Create, has de:

• Poder iniciar la sessió a Google.
  • Utilitzar un telèfon Android (la majoria de models són compatibles).