Stroom 5.1-omringklankoudio op YouTube

Jy kan 5.1-omringklankoudio regstreeks op YouTube stroom na kykers met versoenbare toestelle. 5.1-omringklank gebruik vyf vollebandwydtekanale, wat insluit:

• Voor links
  • Middel
  • Voor regs
  • Omring links
  • Omring regs

Benewens hierdie vyf kanale, is daar een kanaal met laefrekwensie-effekte wat vir ’n subbasluidspreker ontwerp is.

Om 5.1-omringklankoudio na YouTube Regstreeks te stroom, moet jy versoenbare 5.1-omringklankoudio-inhoud verskaf en ’n versoenbare enkodeerder gebruik.

Let wel dat slegs innames met mono-, stereo- en 5.1-omringklankoudio gesteun word. Ander oudiokanaalopstellings kan lei tot onbetroubare omskakeling na stereo.

Stel ’n 5.1-omringklankstroom in die YouTube Regstreeks Beheerkamer op

Jy kan RTMP- én HLS-innameprotokolle gebruik om strome met 5.1-oudio te stuur. Vir die stelsel om 5.1-omringklankinvoer outomaties te bespeur en 5.1-omringklank te verskaf, moet jy stroomsleutels skep terwyl die “Skakel handmatige resolusie aan”-instelling in Regstreeks Beheerkamer ontmerk is.

1. Gaan na Regstreeks Beheerkamer deur te gaan na YouTube Studio en dan Skep en dan Gaan Regstreeks te klik.
  2. Kies die aftrekkieslys onder Stroomsleutel en kies Skep Nuwe Stroomsleutel.
  3. Voer ’n naam in vir die stroomsleutel, die stromingprotokol, en hou die “Skakel handmatige instellings aan”-kassie onder Stroomresolusie ontmerk.
  4. Klik Skep om te stoor.

Enkodeerderinstellings

Volg die riglyne vir die algemene enkodeerderinstellings. Sommige 5.1-omringklankspesifieke instellings is:

• Oudiokodek: 5.1-omringklankoudio word net vir AAC in RTMP-innameprotokol gesteun; vir HLS-inname word AAC, AC3 en EAC3 vir 5.1-omringklank gesteun.
  • Oudiovoorbeeldnemingkoers: 48 KHz vir 5.1-omringklank.
  • Oudiobistempo: 384 Kbps vir 5.1-omringklank.

Versoenbare enkodeerders

Die volgende is die bekende versoenbare enkodeerders wat 5.1-omringklank na YouTube Regstreeks kan stroom. Meer enkodeerders sal bygevoeg word soos hulle getoets word.

Sagteware-enkodeerders

Hardeware-enkodeerders

Kyk regstreekse strome met 5.1-omringklank

Besoek ons hulpsentrum om meer te wete te kom oor hoe kykers YouTube-video’s op hul versoenbare toestelle kan kyk met 5.1-omringklank.

Was dit behulpsaam?

Hoe kan ons dit verbeter?
Search
Vee soektog uit
Maak soekkassie toe
Hoofkieslys
true
Deursoek Hulpsentrum