Hitta poddar i YouTube Music

Med YouTube Music kan du lyssna på poddar du gillar. Läs mer om hur du bläddrar bland poddar och hittar dem i YouTube Music-appen.

Obs! Användarnas produktupplevelse kan variera i olika länder/regioner.

Upptäcka poddar på fliken Hem

Du hittar nya rekommendationer för poddar och avsnitt som inte har slutförts på fliken Hem . Om du vill filtrera förslagen trycker du på Poddar högst upp på startskärmen.

Utforska och upptäcka nya poddar

fliken Utforska  kan du hitta nya poddar för att utöka biblioteket. Visa populära poddar och avsnitt i ditt land eller din region eller bläddra efter kategori, inklusive:

• Företag
  • Komedi
  • Spel
  • Hälsa och träning
  • Musik
  • Samhälle och kultur
  • Verkliga brott

Söka efter poddar

Du kan även söka efter tillgängliga tv-program och avsnitt. Filtrera efter Poddar eller Avsnitt högst upp på söksidan för att begränsa resultaten.

Bläddra på kanalsidan

På kanalsidan visas andra poddar och avsnitt från en viss kreatör. Du kan även bläddra bland poddserier, lägga till en podd i ditt bibliotek eller ladda ned avsnitt från kanalsidan.

Öppna kanalsidan genom att klicka på kanalnamnet i ett poddavsnitt.