Podcasts zoeken in YouTube Music

Met YouTube Music kun je luisteren naar je favoriete podcasts. Ontdek hoe je podcasts kunt vinden in de YouTube Music-app.

Opmerking: De functionaliteit van het product kan anders zijn voor gebruikers in bepaalde landen of regio's.

Podcasts vinden op het tabblad Home

Op het tabblad Home vind je aanbevelingen voor nieuwe podcasts en afleveringen die je nog niet helemaal hebt afgespeeld. Tik bovenaan het startscherm op Podcasts om je suggesties te filteren.

Nieuwe podcasts ontdekken

Op het tabblad Ontdekken  kun je nieuwe podcasts vinden om je bibliotheek uit te breiden. Bekijk populaire podcasts en afleveringen in je land/regio of browse op categorie, zoals:

• Zakelijk
  • Comedy
  • Games
  • Gezondheid en fitness
  • Muziek
  • Cultuur en maatschappij
  • True crime

Zoeken naar podcasts

Je kunt ook zoeken naar beschikbare series en afleveringen. Filter op Podcasts of Afleveringen bovenaan de zoekpagina om je resultaten te verfijnen.

Browsen op de kanaalpagina

Op de kanaalpagina worden andere podcasts en afleveringen van een specifieke creator weergegeven. Je kunt ook door seriedetails browsen, een podcast aan je bibliotheek toevoegen of afleveringen downloaden van de kanaalpagina.

Klik bij een podcastaflevering op de kanaalnaam om naar de kanaalpagina te gaan.