Cercar pòdcasts a YouTube Music

Amb YouTube Music, pots escoltar els pòdcasts que més t'agraden. Obtén informació sobre com pots cercar i trobar pòdcasts a l'aplicació YouTube Music.

Nota: els usuaris de determinats països o regions poden tenir experiències de producte diferents.

Descobrir pòdcasts a la pestanya Inici

Troba noves recomanacions de pòdcasts i episodis no finalitzats a la pestanya Inici . Per filtrar els suggeriments, toca Pòdcasts a la part superior de la pantalla d'inici.

Explorar i descobrir pòdcasts nous

La pestanya Explora et permet trobar pòdcasts nous per ampliar la biblioteca. Mira pòdcasts i episodis populars al teu país o regió, o navega per categories, com ara:

• Negocis
  • Comèdia
  • Videojocs
  • Salut i fitnes
  • Música
  • Societat i cultura
  • Crims reals

Cercar pòdcasts

També pots cercar programes i episodis disponibles. Filtra per Pòdcasts o Episodis a la part superior de la pàgina de cerca per restringir els resultats.

Navegar per la pàgina del canal

A la pàgina del canal es mostren altres pòdcasts i episodis de creadors concrets. També pots navegar pels detalls de programes, afegir un pòdcast a la biblioteca o baixar episodis de la pàgina del canal.

Per anar a la pàgina del canal, fes clic al nom del canal des d'un episodi del pòdcast.