Bruk YouTube-podcastmerker

For å gjøre det enklere for publikum å finne podcastene dine på YouTube kan du legge til et podcastmerke på nettstedet ditt, i sosiale medier eller i trykte medier. Velg blant alternativene nedenfor for å promotere podcasten din og hjelpe publikum med å finne nye episoder.

Velg og last ned et podcastmerke

Hvis du vil ha et YouTube-podcastmerke, velger du alternativet som passer best for markedsføringsbehovene dine. Last ned merket via linkene nedenfor.

Last ned nå Last ned nå Last ned nå

Krav for merker

Når du bruker et YouTube-podcastmerke, kan du bare bruke grafikken du har fått fra YouTube. Hvis du vil endre grafikken, kan du fylle ut dette skjemaet for merkevareforespørsler.

Følg disse anbefalte fremgangsmåtene for å unngå feil:

• Bare bruk filene ovenfor. Unngå å bruke annen grafikk fra YouTube, for eksempel den frittstående YouTube-logoen.
  • Inkluder den grå kantlinjen når du publiserer merket.
  • Sørg for at du har med handlingsfremmende oppfordringer i merkegrafikken. Eksempler på handlingsfremmende oppfordringer er «Tilgjengelig på», «Se den på» eller «Lytt på».
  • Ikke endre, animer, roter, vipp eller endre vinkel på merket eller bruk spesialeffekter.

Retningslinjer for størrelse

Størrelsen på merket kan variere, avhengig av hvor du har tenkt å bruke det.
  • For digitale medier må bildehøyden være minst 20 dp (20 piksler).
  • For trykte medier må bildehøyden være minst 3,1 mm.
Sørg for at merket ikke overskrider den maksimale størrelsen for det nedlastede bildet.

Området rundt

Området rundt bør være minst en tiendedel av høyden til merket. Hvis det er mulig, bør du gjøre området rundt enda større.

Ikke plasser bilder, typografi eller andre grafiske elementer i området rundt merket.

Bakgrunner

Når du legger til et merke i medieinnhold, må du ta hensyn til bakgrunnsgrafikken, slik at det blir enkelt for seerne å finne merket. Velg mellom følgende bakgrunner når du legger til et merke i medieinnhold:
  • svart, hvit eller annen heldekkende farge
  • bilde som ikke påvirker lesbarheten
Merk: Den grå kanten rundt merket er en del av merkegrafikken og skal inkluderes når du publiserer det.

Legg til et merke i medieinnhold

Merker bør bare brukes på nettstedet ditt, i sosiale medier eller i trykte medier. Plasser merket under eller til høyre for markedsføringsinnholdet. Merket bør være mindre enn andre bilder på siden.

For å legge til et merke formaterer du bildet på følgende måte:

• Bruk Scalable Vector Graphics-formatet (SVG) til digitale elementer.
  • Bruk EPS-formatet til trykte elementer, der fargeprofilen tilpasses skriveren din.