Brug YouTube-podcastbadges

Du kan hjælpe dine seere med at finde dine podcasts på YouTube ved at føje et podcastbadge til dit website, dine sociale medier eller trykte medier. Vælg en af mulighederne nedenfor for at promovere din serie og hjælpe dit publikum med at finde nye afsnit.

Vælg og download dit podcastbadge

Du kan få et YouTube-podcastbadge ved at vælge den mulighed, der passer bedst til dine marketingbehov. Download dit badge ved hjælp af nedenstående links.

Download nu Download nu Download nu

Krav til badges

Når du bruger et YouTube-podcastbadge, skal du kun bruge det design, der leveres af YouTube. Hvis du på nogen måde vil ændre det, skal du udfylde denne anmodningsformular vedrørende brandet.

Se disse optimale løsninger for at minimere antallet af fejl:

• Brug kun filerne ovenfor. Undgå at bruge anden grafik fra YouTube, f.eks. det selvstændige YouTube-logo.
  • Inkluder den grå kant, når du offentliggør dit badge.
  • Sørg for, at budskaberne med opfordring til handling vises på badget. Budskaberne med opfordring til handling omfatter "Tilgængelig på", "Se på" eller "Lyt på".
  • Du må ikke modificere, justere vinklen, rotere, vippe eller tilpasse badgets specialeffekter.

Retningslinjer for størrelse

Størrelsen på dit badge varierer, afhængigt af hvor du vil bruge det.
  • For digitale medier skal billedhøjden være mindst 20 dp (20 pixels).
  • Til tryk skal billedhøjden være mindst 3,1 mm.
Sørg for, at badget ikke overstiger den maksimale størrelse på det downloadede billede.

Fri plads

Den frie plads omkring dit badge skal være mindst en tiendedel af højden på badget. Du bør skabe mere plads, hvis det er muligt.

Undlad at placere billeder, typografi eller andre grafiske elementer i det tomme område.

Baggrunde

Når du føjer et badge til dine medier, skal du være opmærksom på baggrunden, så dine seere let kan finde det. Vælg mellem følgende baggrunde, når du føjer et badge til dine medier:
  • Sort, hvid eller en anden ensfarvet farve
  • Et billede, der ikke påvirker læsevenligheden
Bemærk! Den grå kant omkring dit badge er en del af illustrationen og skal inkluderes med dit badge, når du offentliggør det.

Føj et badge til dine medier

Badges må kun bruges på dit website, sociale medier eller i trykte medier. Placer badget under eller til højre for dit promoveringsindhold. Dit badge skal være mindre end andre billeder på siden.

Hvis du vil tilføje et badge, skal du formatere billedet, så:

• Digitale aktiver bruger Scalable Vector-formatet eller SVG.
  • Udskrevne aktiver bruger billedet i EPS-format og matcher din printers farveprofil.