Gebruik YouTube-podsendingkentekens

Voeg ’n podsendingkenteken by jou webwerf, sosiale media of drukmedia om jou gehoor te help om jou podsendings op YouTube te kry. Kies uit die opsies hier onder om jou program te bemark en jou gehoor te help om nuwe episodes te kry.

Kies en laai jou podsendingkenteken af

Kies die opsie wat die beste vir jou bemarkingbehoeftes werk om ’n YouTube-podsendingkenteken te kry. Laai jou kenteken af met die skakels hier onder.

Laai nou af Laai nou af Laai nou af

Kentekenvereistes

Jy moet slegs die ontwerp gebruik wat deur YouTube verskaf word wanneer jy ’n YouTube-podsendingkenteken gebruik. Vul hierdie handelsmerkversoekvorm in as jy die kunswerk op enige wyse wil verander.

Kyk na die volgende beste praktyke om foute te beperk:

• Gebruik net die lêers hier bo. Vermy die gebruik van ander grafika van YouTube, soos die alleenstaande YouTube-logo.
  • Sluit die grys rand in wanneer jy jou kenteken publiseer.
  • Maak seker dat optreeaanmoedigerboodskappe in die kentekenkunswerk teenwoordig is. Optreeaanmoedigerboodskappe sluit in “Beskikbaar op”, “Kyk op” of “Luister op”.
  • Moenie die kenteken wysig, skuins plaas, animeer, draai, kantel, of spesiale effekte daarop toepas nie.

Grootteriglyne

Jou kenteken se grootte verskil na gelang van waar jy beplan om dit te gebruik.
  • Vir digitale media moet die prent minstens 20 dp (20 pieksels) hoog wees.
  • Vir drukmedia moet die prent minstens 3,1 mm hoog wees.
Maak seker dat die kenteken nie die maksimum grootte van die afgelaaide prent oorskry nie.

Maak spasie beskikbaar

Die skoon spasie rondom jou kenteken moet minstens ’n tiende van die kenteken se hoogte wees. Jy moet indien moontlik meer spasie toestaan.

Moenie foto’s, tipografiese elemente of ander grafiese elemente binne die skoon spasie plaas nie.

Agtergronde

Wanneer jy ’n kenteken by jou media voeg, moet jy die agtergrond in gedagte hou sodat jou gehoor die kenteken maklik kan kry. Kies uit die volgende agtergronde wanneer jy ’n kenteken by jou media voeg:
  • Swart, wit of ’n ander effe kleur
  • ’n Prent wat nie leesbaarheid beïnvloed nie
Let wel: Die grys rand rondom jou kenteken is deel van die kentekenkunswerk en moet by die kenteken ingesluit word wanneer dit gepubliseer word.

Voeg ’n kenteken by jou media

Kentekens moet slegs op jou webwerf, op sosiale media of in drukmedia gebruik word. Plaas die kenteken onder of regs van jou promosie-inhoud. Jou kenteken moet kleiner as ander prente op die bladsy wees.

Om ’n kenteken by te voeg, moet jy die prent formateer sodat:

• Digitale bates die skaleerbarevektorformaat, of SVG, gebruik.
  • Gedrukte bates die kunswerk in EPS-formaat gebruik waar die kleurprofiel by jou drukker se behoeftes aangepas word.