Hitta och lösa in erbjudanden

Som YouTube Premium-medlem kan du vara kvalificerad för att lösa in specialerbjudanden för utvalda profilprodukter och medlemskap. Vi presenterar nya kampanjer i artikeln Premium-uppdateringar, så kom tillbaka för att hålla dig uppdaterad.

Kvalificering för erbjudanden

• Vissa erbjudanden är inte tillgängliga i alla länder och områden.
  • Studentprenumerationer är inte kvalificerade för specialerbjudanden.
  • Vissa erbjudanden går endast att lösa in från en dator eller webbläsare. Om du har problem med att lösa in ett erbjudande från YouTube-appen kan du försöka igen på youtube.com.
  • Om du inte kan lösa in ett erbjudande kontrollerar du att du är inloggad på ditt Premium-konto. Kontakta supporten om problemen kvarstår.

Hitta nya erbjudanden

Följ stegen nedan för att bläddra bland specialerbjudanden som är tillgängliga för dig.
  1. Öppna youtube.com och logga in på ditt YouTube Premium-konto.
  2. Bläddra i Dina erbjudanden från startsidan om du vill läsa mer om tillgängliga provperioder och kampanjer.

Lösa in ett erbjudande

1. Öppna erbjudandet du vill lösa in.
  2. Kopiera erbjudandekoden från erbjudandets informationssida.
  3. Klicka på Gör anspråk. Du omdirigeras till erbjudandets skyltfönster.
  4. I kassan anger du erbjudandekoden som du har kopierat från erbjudandesidan.