Finn og løs inn Premium-tilbudene dine

Som YouTube Premium-abonnent kan du kanskje løse inn spesialtilbud for utvalgte varer og medlemskap. Nye promoteringer kunngjøres i artikkelen om Premium-oppdateringer, så kom innom jevnlig for å holde deg oppdatert.

Tilbudskriterier

• Enkelte tilbud er ikke tilgjengelige i alle land/områder.
  • Brukere med studentabonnement er ikke kvalifisert for Premium-tilbud.
  • Enkelte tilbud kan bare løses inn fra datamaskinen eller nettleseren. Hvis du har problemer med å løse inn et tilbud i YouTube-appen, kan du prøve igjen på youtube.com.
  • Hvis du ikke får til å løse inn et tilbud, bør du sjekke at du er logget på Premium-kontoen din. Hvis du fortsatt har problemer, kan du kontakte brukerstøtten.

Finn nye tilbud

Følg fremgangsmåten nedenfor for å bla gjennom tilgjengelige Premium-tilbud.
  1. Åpne youtube.com, og logg på YouTube Premium-kontoen din.
  2. Bla gjennom tilbudene dine fra startsidenfor å finne ut mer om tilgjengelige prøveperioder og promoteringer.

Løs inn et tilbud

1. Åpne tilbudet du vil løse inn.
  2. Kopier tilbudskoden fra siden med informasjon om tilbudet.
  3. Klikk på Løs inn. Du blir viderekoblet til butikkfronten for tilbudet.
  4. I kassen skriver du inn tilbudskoden du kopierte fra siden med Premium-tilbud.