Premium-tarjousten katsominen ja lunastaminen

YouTube Premiumin jäsenenä voit ehkä lunastaa tiettyjen oheistuotteiden ja jäsenyyksien erikoistarjouksia. Uusista tarjouksista kerrotaan Premiumin päivitykset ‑artikkelissa, joten sitä kannattaa pitää silmällä.

Tarjousehdot

• Tietyt tarjoukset eivät ole saatavilla kaikilla alueilla.
  • Opiskelijajäsenyydet eivät oikeuta Premium-tarjouksiin.
  • Tietyt tarjoukset voi lunastaa vain tietokoneella tai selaimella. Jos tarjouksen lunastamisessa YouTube-sovelluksen kautta on ongelmia, yritä uudelleen osoitteessa youtube.com.
  • Jos et voi lunastaa tarjousta, varmista, että olet kirjautunut Premium-tilille. Jos ongelma ei ratkea, ota yhteyttä tukeen.

Uusien tarjousten katsominen

Voit tutustua saatavilla oleviin Premium-tarjouksiin seuraamalla alla olevia ohjeita.
  1. Avaa youtube.com ja kirjaudu YouTube Premium ‐tilille.
  2. Etusivun Omat tarjoukset ‑kohdasta voit lukea lisää saatavilla olevista kokeiluista ja tarjouksista.

Tarjouksen lunastaminen

1. Avaa tarjous, jonka haluat lunastaa.
  2. Kopioi tarjouskoodi tarjouksen tietosivulta.
  3. Valitse Lunasta, jolloin siirryt tarjoussivulle.
  4. Lisää Premiumin tarjoussivulta kopioitu koodi kassalla.