Find og indløs dine Premium-tilbud

Som YouTube Premium-medlem er du muligvis kvalificeret til at indløse særtilbud på udvalgt merchandise og udvalgte medlemskaber. Nye kampagner annonceres i artiklen om Premium-opdateringer, så hold øje med siden løbende.

Kvalifikation til tilbud

• Nogle tilbud er ikke tilgængelige i alle lande/områder.
  • Studieabonnementer er ikke kvalificerede til Premium-tilbud.
  • Nogle tilbud kan muligvis kun indløses via en computer eller browser. Hvis du har problemer med at indløse et tilbud via YouTube-appen, kan du prøve igen via youtube.com.
  • Hvis du ikke kan indløse et tilbud, skal du tjekke, om du er logget ind på din Premium-konto. Hvis du stadig har problemer, kan du kontakte support.

Find nye tilbud

Følg vejledningen nedenfor for at se de Premium-tilbud, der er tilgængelige for dig.
  1. Åbn youtube.com, og log ind på din YouTube Premium-konto.
  2. Gennemse Dine tilbud på startsiden for at få flere oplysninger om tilgængelige prøveperioder og kampagner.

Sådan indløser du et tilbud

1. Åbn det tilbud, du vil indløse.
  2. Kopiér tilbudskoden på siden med oplysninger om tilbuddet.
  3. Klik på Tag imod tilbuddet. Du bliver videresendt til tilbuddets butiksfacade.
  4. Når du betaler, skal du angive den tilbudskode, du har kopieret på siden med Premium-tilbud.