Cercar i bescanviar ofertes de Premium

Com a membre de YouTube Premium, és possible que compleixis els requisits per bescanviar ofertes especials per a productes de marxandatge i subscripcions seleccionats. Les promocions noves s'anuncien al nostre article sobre les novetats de Premium, així que torna a consultar-lo per estar al dia.

Idoneïtat de l'oferta

• Algunes ofertes no estan disponibles en tots els països o territoris.
  • Els plans d'estudiant no són aptes per a les ofertes de Premium.
  • És possible que algunes ofertes només es puguin bescanviar des d'un ordinador o un navegador. Si tens problemes per bescanviar una oferta des de l'aplicació YouTube, torna-ho a provar des de youtube.com.
  • Si no pots bescanviar una oferta, comprova que hagis iniciat la sessió al teu compte de Premium. Si continues tenint problemes, contacta amb el servei d'assistència.

Cercar ofertes noves

Segueix els passos que s'indiquen a continuació per navegar per les ofertes de Premium que tens disponibles.
  1. Obre youtube.com i inicia la sessió al teu compte de YouTube Premium.
  2. Navega per Les teves ofertes des de la pàgina d'inici per obtenir més informació sobre les proves i promocions disponibles.

Bescanviar una oferta

1. Obre l'oferta que vols bescanviar.
  2. Copia el codi de l'oferta de la pàgina de detalls de l'oferta.
  3. Fes clic a Reclama. Se't dirigirà a l'aparador de l'oferta.
  4. En tramitar la compra, introdueix el codi de l'oferta que has copiat de la pàgina Ofertes de Premium.