Se videoer på språket du foretrekker

Noen ganger har videoer lydspor på flere språk. Videoer spilles som standard av på det foretrukne språket ditt på YouTube. Hvis du vil lytte til en video på et annet språk på en datamaskin (gitt at den aktuelle videoen er tilgjengelig på andre språk), gjør du følgende:

1. Gå til videoen du vil se.
  2. Velg Innstillinger i videospilleren.
  3. Velg Lyd.
  4. Velg foretrukket språk.

Slik lytter du til en video på et annet språk i YouTube-mobilappen:

1. Gå til videoen du vil se.
  2. Trykk på Innstillinger  i videospilleren.
  3. Trykk på Flere innstillinger .
  4. Trykk på Lyd.
  5. Velg foretrukket språk.

Hvis videoen har en oversatt tittel og beskrivelse, kan du søke etter den ved hjelp av disse oversettelsene. Videoene i søkeresultatene og anbefalingene dine vises som standard på det foretrukne språket ditt.