Video's bekijken in je voorkeurstaal

Sommige video's kunnen audio in verschillende talen aanbieden. Video's gebruiken standaard je voorkeurstaal op YouTube. Als je op een computer een video in een andere taal wilt beluisteren en er voor die video andere talen beschikbaar zijn, kun je het volgende doen:

1. Ga naar de video die je wilt bekijken.
  2. Selecteer Instellingen in de videospeler.
  3. Selecteer Audio.
  4. Kies de gewenste taal.

Zo luister je naar een video in een andere taal in de mobiele YouTube-app:

1. Ga naar de video die je wilt bekijken.
  2. Tik in de videospeler op Instellingen .
  3. Tik op Aanvullende instellingen .
  4. Tik op Audio.
  5. Kies de gewenste taal.

Als de video een vertaalde titel en videobeschrijving heeft, kun je deze vertalingen gebruiken om de video te zoeken. Je zoekresultaten en video-aanbevelingen zijn standaard ingesteld op de audio in de taal van je voorkeur.