Se videoer på dit foretrukne sprog

Nogle videoer tilbyder muligvis lyd på flere sprog. Videoer matcher som standard dit foretrukne sprog på YouTube. Hvis du vil lytte til en video på et andet sprog på en computer, og videoen har andre tilgængelige sprog, kan du gøre følgende:

1. Gå til den video, du vil se.
  2. Vælg Indstillinger i videoafspilleren.
  3. Vælg Lyd.
  4. Vælg dit foretrukne sprog.

Hvis du vil lytte til en video på et andet sprog i YouTube-mobilappen:

1. Gå til den video, du vil se.
  2. Tryk på Indstillinger i videoafspilleren.
  3. Tryk på Yderligere indstillinger .
  4. Tryk på Lyd.
  5. Vælg dit foretrukne sprog.

Hvis videoen har en oversat titel og videobeskrivelse, kan du søge efter den ved hjælp af disse oversættelser. Dine søgeresultater og videoanbefalinger bruger som standard lyden til dit foretrukne sprog.