Mirar vídeos en el teu idioma preferit

És possible que alguns vídeos ofereixin àudio en idiomes addicionals. De manera predeterminada, els vídeos coincidiran amb el teu idioma preferit a YouTube. Si vols escoltar un vídeo en un altre idioma en un ordinador i aquest vídeo té altres idiomes disponibles:

1. Ves al vídeo que vols mirar.
  2. Al reproductor de vídeo, selecciona Configuració .
  3. Selecciona Àudio.
  4. Tria el teu idioma preferit.

Si vols escoltar un vídeo en un altre idioma a l'aplicació YouTube per a mòbils:

1. Ves al vídeo que vols mirar.
  2. Al reproductor de vídeo, toca Configuració .
  3. Toca Configuració addicional .
  4. Toca Àudio.
  5. Tria el teu idioma preferit.

Si el títol i la descripció del vídeo estan traduïts, pots cercar-lo mitjançant aquestes traduccions. De manera predeterminada, els resultats de la cerca i les recomanacions de vídeos inclouran l'àudio en el teu idioma preferit.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
Cerca
Esborra la cerca
Tanca la cerca
true
Cerca al Centre d'ajuda