Kyk video’s in jou voorkeurtaal

Sommige video’s kan oudio in bykomende tale aanbied. Video’s sal by verstek met jou voorkeurtaal in YouTube ooreenstem. As jy op ’n rekenaar in ’n ander taal na ’n video wil luister en daardie video het wel ander tale beskikbaar, kan jy die volgende doen:

1. Gaan na die video wat jy wil kyk.
  2. Kies Instellings in die videospeler.
  3. Kies Oudio.
  4. Kies jou voorkeurtaal.

As jy in YouTube se mobiele app in ’n ander taal na ’n video wil luister:

1. Gaan na die video wat jy wil kyk.
  2. Tik op Instellings  in die videospeler.
  3. Tik op Bykomende instellings .
  4. Tik op Oudio.
  5. Kies jou voorkeurtaal.

As die video ’n vertaalde titel en videobeskrywing het, kan jy hierdie vertalings gebruik om daarna te soek. Jou soekresultate en video-aanbevelings sal by verstek ooreenstem met die oudio vir jou voorkeurtaal.