Använda SharePlay för att titta på YouTube-videor med andra

Du kan använda SharePlay för att titta på YouTube-videor med andra under ett FaceTime-samtal. Först måste en YouTube Premium-medlem starta en livedelningssession. När delningssessionen har startats kan andra gå med i samtalet utan Premium-medlemskap.

Obs!

• Funktionen är för närvarande endast tillgänglig på iPhone- och iPad-enheter.
  • Du måste vara inloggad på YouTube med ditt personliga Google-konto.

SharePlay

Så här startar du en delningssession:

1. YouTube Premium-medlem: Först loggar du in på ditt Google-konto.
  2. Sedan startar du ett FaceTime-samtal.
  3. När du har startat ett FaceTime-samtal trycker du på knappen Dela innehåll och väljer YouTube. Du kan även öppna YouTube-appen under FaceTime-samtalet.
  4. Spela upp en video som du vill att ni ska titta på tillsammans. Du blir ombedd att bekräfta att du vill titta på videon tillsammans med alla i samtalet.