YouTube-videoiden katsominen muiden kanssa SharePlayn avulla

SharePlayn avulla voit katsoa YouTube-videoita yhdessä muiden kanssa FaceTime-puhelun aikana. YouTube Premium ‐jäsenen on ensin aloitettava live-jakaminen. Tämän jälkeen muut voivat liittyä puheluun ilman Premium-jäsenyyttä.

Hyvä huomata

• Ominaisuus on tällä hetkellä käytettävissä vain iPhone- ja iPad-laitteilla.
  • Sinun on oltava kirjautuneena YouTubeen henkilökohtaisella Google-tilillä.

SharePlay

Näin aloitat jakamisen:

1. YouTube Premium ‑jäsen: Kirjaudu ensin Google-tilillesi.
  2. Aloita FaceTime-puhelu.
  3. FaceTime-puhelussa napauta Jaa sisältöä ja valitse YouTube. Voit myös avata YouTube-sovelluksen FaceTime-puhelun aikana.
  4. Toista video, jonka haluat katsoa yhdessä. Sinua pyydetään vahvistamaan, että haluat katsoa videon puhelun osallistujien kanssa.