Google Meet gebruiken om samen met anderen YouTube-video's te bekijken

Je kunt Google Meet gebruiken om samen met anderen YouTube-video's te bekijken via live delen op Android-apparaten. Eerst moet een YouTube Premium-lid een live deelsessie starten. Daarna kunnen anderen deelnemen aan het gesprek zonder een Premium-lidmaatschap.

Opmerking:

• Deze functie is op dit moment alleen beschikbaar voor Android.
  • Je moet bij YouTube ingelogd zijn met je persoonlijke Google-account.

Live delen via Google Meet

Zo kun je live delen via Google Meet:

1. YouTube Premium-lid: Log in op je Google-account.
  2. Start een Google Meet-gesprek en gebruik het activiteitenmenu om naar YouTube te gaan of ga naar de YouTube-app.
  3. Speel een video af. Je wordt gevraagd of je de video wilt bekijken samen met de deelnemers van het gesprek.
  4. Tik in YouTube op Delen om een nieuw gesprek te starten en nodig vrienden uit om samen met jou te kijken.