YouTube-videoiden katsominen muiden kanssa Google Meetin avulla

Google Meetin live-jakamisen avulla voit katsoa YouTube-videoita yhdessä muiden kanssa Android-laitteilla. YouTube Premium ‐jäsenen on ensin aloitettava live-jakaminen. Tämän jälkeen muut voivat liittyä puheluun ilman Premium-jäsenyyttä.

Hyvä huomata

• Ominaisuus on tällä hetkellä käytettävissä vain Androidilla.
  • Sinun on oltava kirjautuneena YouTubeen henkilökohtaisella Google-tilillä.

Google Meetin live-jakaminen

Näin aloitat live-jakamisen Google Meetissä:

1. YouTube Premium ‑jäsen: Kirjaudu ensin Google-tilillesi.
  2. Kun olet Google Meet ‐puhelussa, siirry YouTubeen toimintovalikon kautta tai avaa YouTube-sovellus.
  3. Toista video. Sinua pyydetään vahvistamaan, että haluat katsoa videon puhelun osallistujien kanssa.
  4. YouTubessa voit aloittaa uuden puhelun napauttamalla Jaa ja kutsua ystäviä katsomaan videoita kanssasi.