Utilitzar Google Meet per mirar vídeos de YouTube amb altres persones

Pots utilitzar Google Meet per mirar vídeos de YouTube amb altres persones mitjançant la compartició en directe en dispositius Android. Primer, un membre de YouTube Premium haurà d'iniciar una sessió de compartició en directe. Un cop iniciada, les altres persones poden unir-se a la trucada sense tenir una subscripció a Premium.

Nota:

• Actualment, aquesta funció només està disponible per a Android.
  • Has de tenir la sessió iniciada a YouTube amb el teu Compte de Google personal.

Compartició en directe de Google Meet

Per iniciar una compartició en directe de Google Meet:

1. Membre de YouTube Premium: primer, inicia la sessió al teu Compte de Google.
  2. Un cop siguis en una trucada de Google Meet, utilitza el menú d'activitats per anar a YouTube o a l'aplicació YouTube.
  3. Reprodueix un vídeo. Se't demanarà que confirmis que vols mirar el vídeo amb tots els participants de la trucada.
  4. A YouTube, toca Comparteix per iniciar una trucada nova i convidar amics a mirar contingut amb tu.