Oversigt over annoncepolitikker

I denne artikel kan du læse om de politikker, som alle annoncører skal overholde, og hvordan vi gennemgår annoncer.

Vores politikker

Hvis du vil vise annoncer på YouTube, skal du overholde følgende:

Retningslinjer for politikker

Nedenfor kan du finde mere detaljerede oplysninger om vores retningslinjer for politikker:

Her gælder politikkerne

Vores politikker gælder for alle dele af dit indhold, bl.a.:

• Tekst i annoncer
  • Annonceelementer
  • Indhold fra dit website eller indholdet af din kanal eller video

Når din annonce er oprettet, vil den automatisk blive gennemgået. Nedenfor kan du få flere oplysninger om vores proces for annoncegennemgang.

Sådan gennemgår vi annoncer

Når du har oprettet eller redigeret en annonce eller en udvidelse, starter gennemgangsprocessen automatisk.

Oplysninger om annoncegennemgang

Hvad gennemgår vi?

• Overskrift
  • Beskrivelse
  • Søgeord
  • Destination
  • Billeder
  • Video

Det ser kontrollanterne på

Eftersom videoer er et unikt format, gør vi os nogle specifikke overvejelser, når vi vurderer din annonce. Det indebærer bl.a.:

• Videoens omdrejningspunkt
  • Kameravinkel og scener af kort varighed
  • Klarheden af billederne, der bliver vist til vores brugere

Det kan du gøre

Konteksten er vigtig, og hvis du inkluderer den, kan det hjælpe os med at tage den korrekte beslutning. Vores systemer har ikke altid ret. Hvis vores system markerer dine annoncer som "afvist", har du mulighed for at rette den status ved at følge vejledningen her. Vores menneskelige kontrollanter bedømmer dit indhold og konteksten for at tage en endelig beslutning.

Få flere oplysninger om vores proces for annoncegodkendelse.

Om vores politikker

YouTube leverer en annoncetjeneste baseret på rimelige og konsekvente politikker, der kommer vores brugere, annoncører og partnere til gode. For at nå dette mål stiller vi høje krav til de annoncer, vi accepterer på vores website. Disse inkluderer også dem, der er omfattet af vores retningslinjer og politikker vedrørende det tekniske, fællesskabet og annoncering.

Oplysninger om annoncepolitikker
Vi forbeholder os retten til at ændre vores annonceringspolitikker når som helst uden forudgående meddelelse herom. Vi anbefaler, at du regelmæssigt tjekker, om der er opdateringer af politikkerne. Partnere, der deltager i Partnersolgt-programmet, skal overholde vores annoncepolitikker og faktureringsvilkår. På grund af tekniske eller politiske begrænsninger kan annoncer dog i visse tilfælde være begrænset til at omfatte dem, der sælges eller leveres af YouTube.
Disse politikker kan anvendes med udgangspunkt i tekst eller andet annoncemateriale i din annonce. Disse politikker kan også anvendes med udgangspunkt i indholdet på dit website eller indholdet på din kanal eller i din video. Implementering af vores politikker vil til en vis grad altid være baseret på et skøn, og vi forbeholder os retten til at afvise eller godkende enhver annonce. Vi kan også suspendere eller deaktivere enhver annoncekampagne, der overtræder disse politikker. Vi forbeholder os også retten til at fjerne enhver annonce fra websitet, som vi vurderer til at være forstyrrende eller upassende. Bemærk, at det er dit ansvar at sikre, at dine annoncer overholder disse retningslinjer. Der vil ikke blive udbetalt refusion for kampagner, hvor de relaterede annoncer eller videoer er slået fra, suspenderede eller aldersbegrænsede som følge af overtrædelse af vores politikker.
YouTubes annoncerings- og indholdspolitikker komplementerer vores servicevilkår. Disse politikker omfatter også DoubleClick-produkter og -tjenester, bl.a. startside- og displayannoncer, tilpassede engagementsprogrammer og mobilannoncer.
Via din brug af YouTube eller Youtubes annonceringsprogrammer erklærer og garanterer du, at dit website, dine videoer eller annoncer overholder relevante love og regler. Disse love og regler omfatter alle relevante selvregulerende retningslinjer eller retningslinjer for branchen.