Mainokset upotetuissa videoissa

Olemme selkeyttäneet ennen videota tai sen jälkeen näkyviä mainosmuotoja koskevia vaihtoehtoja. Tällä pyrimme parantamaan sisällöntuottajien tuloja. Videota edeltäviä, videon jälkeisiä, ohitettavia ja ei-ohitettavia mainoksia ei voi enää valita erikseen. Kun laitat nyt mainokset päälle pitkissä videoissa, katsojille näkyy videota edeltäviä, videon jälkeisiä, ohitettavia tai ei-ohitettavia mainoksia tilanteen mukaan, eli kaikki mainosmuodot ovat automaattisesti käytössä. Kesken videon näkyviä mainoksia koskevat valinnat eivät ole muuttuneet. Myös pitkien videoiden mainosvalinnat ovat ennallaan, ellet muuta kaupallistamisasetuksia.

Upotetuissa videoissa voi näkyä ohitettavia tai ei-ohitettavia In-Stream-mainoksia. Voit ansaita tuloja kaikista upotetuista videoista riippumatta siitä, näytetäänkö niitä omalla sivustollasi tai sovelluksessasi tai muiden sivustoilla tai sovelluksissa. Lue lisää YouTuben mainosmuodoista.

Mainosten laittaminen päälle tai pois päältä upotetuissa videoissa

Kun laitat mainokset päälle kanavallasi, voit saada osan tuloista, jotka ovat peräisin muille verkkosivustoille tai muihin sovelluksiin upotetussa YouTube-videosoittimessa näkyvistä mainoksista. Upotettuihin videoihin sovelletaan samoja mainosasetuksia kuin youtube.comissa esitettyihin videoihin.

Jos olet yhdistänyt YouTube- ja AdSense for YouTube ‑tilin ja sallinut videoidesi upottamisen, mainokset näkyvät upotetuissa videoissasi automaattisesti. Upotettuihin videoihin sovelletaan samoja mainosasetuksia kuin youtube.comissa esitettyihin videoihin.

Mainosten näkymistä pelkästään upotetuissa videoissa ei voi suoraan estää. Voit kuitenkin poistaa käytöstä videoiden upottamisen.

Upotettujen videoiden mainosvaatimukset

Mainokset näkyvät brändeihin sopivilla sivustoilla: YouTube pyrkii esittämään mainostajien brändejä vain sivustoilla, jotka sopivat arvoihimme. Järjestelmämme arvioi tarkkaan sivustoja ja niiden sisältöä eri tekijöiden mukaan. Näin määritetään, voiko niille upotetuissa YouTube-videoissa näyttää In-stream-mainoksia. Käytössä on tarkka ohjeistus, joka esimerkiksi estää mainokset sivustoilla, joilla on lapsille sopimatonta kuvamateriaalia, väkivaltaa, sopimatonta kieltä tai vihapuhetta tai jotka edistävät oikeuksien loukkaamista.

Soittimen tiedot: Videosoittimen on oltava riittävän suuri, jotta katselukokemus olisi paras mahdollinen. Suosittelemme soittimen kooksi vähintään 200 x 200 pikseliä. Toisto pitää myös voida käynnistää videota klikkaamalla ohjelmoidun aloituksen sijaan.

Tulojen jakaminen upotetuista videoista

Vain YouTube ja videon omistaja ansaitsevat tuloja upotetuissa videoissa näkyvistä mainoksista. Videon upottanut sivuston omistaja ei saa osuutta tuloista.