Annoncer i indlejrede videoer

Vi vil gerne øge youtubernes indtægter, og derfor har vi forenklet valgmulighederne for annonceformater, der vises før eller efter din video. Vi har fjernet muligheden for at vælge annonceformater individuelt. Det gælder annoncer før afspilningen, annoncer efter afspilningen, annoncer, der kan springes over, samt annoncer, der ikke kan springes over. Når du nu aktiverer annoncer for nye videoer i langt format, viser vi dine seere annoncer før afspilningen, annoncer efter afspilningen, annoncer, der kan springes over, eller annoncer, som ikke kan springes over, hvor det er relevant. Denne ændring gør vores anbefaling om at aktivere alle annonceformater som en bedste praksis til standarden for alle. Dine valgmuligheder for annoncer midt i afspilningen er ikke blevet ændret. Vi har også gemt dine annoncevalg for eksisterende videoer i langt format, medmindre du ændrer indstillingerne for indtægtsgenerering.

Indlejrede videoer kan vise instream-annoncer, der enten kan eller ikke kan springes over. Et website eller en mobilapp, der indlejrer videoer, også dit eget website eller din egen app, kan generere indtægt for dig. Få flere oplysninger om YouTube-annonceformater.

Slå annoncer til eller fra i indlejrede videoer

Når du slår annoncer til for din kanal, kan du få del i indtægten fra annoncer, der vises i YouTube-videoafspilleren, som er indlejret på andre websites eller i andre apps. Bemærk, at indlejrede videoer følger de samme indstillinger for annonceaktivering som videoer på youtube.com.

Hvis du har forbundet dine YouTube- og AdSense til YouTube-konti og har tilladt indlejring af videoer, vil du automatisk blive tilmeldt visning af annoncer. Bemærk, at indlejrede videoer følger de samme indstillinger for annonceaktivering som videoer på youtube.com.

Hvis du ikke vil vise annoncer på dine indlejrede videoer, er det ikke muligt at slå annoncer fra kun for indlejrede videoer. Du kan deaktivere indlejring generelt.

Krav til annoncer i indlejrede videoer

Annoncer vises på websites, der beskytter brands: YouTube gør en stor indsats for at vise vores annoncørers brands på websites, der afspejler vores respektive kerneværdier. Vores systemer vurderer websites og deres indhold i forhold til forskellige faktorer, når de afgør, om in-stream-annoncer skal aktiveres på indlejrede YouTube-videoer. Disse faktorer omfatter bl.a. en række strenge retningslinjer for indhold som f.eks. billeder for voksne, vold, upassende og hadefuldt sprog og websites, der opfordrer til krænkelse.

Krav til afspiller: Videoafspilleren skal være stor nok til at give en positiv brugeroplevelse. Vi anbefaler en afspiller med 200 x 200 pixels eller mere. Videoer skal desuden indlejres ved hjælp af standardindlejringen "klik for at afspille" og ikke en script-afspilning.

Indtægtsdeling i forbindelse med indlejrede videoer

Det er kun YouTube og ejeren af videoen, der får indtægter fra annoncer i indlejrede videoer. Ejeren af det website, hvor videoen er indlejret, får ikke del i indtægterne.