Anuncis als vídeos inserits

Hem simplificat les opcions dels formats d'anunci que es mostren abans o després dels vídeos per augmentar els ingressos dels creadors. Hem suprimit les opcions d'anuncis individuals per als anuncis pre-roll, post-roll, omissibles i no omissibles. Ara, quan activis els anuncis per als vídeos llargs nous, mostrarem als teus espectadors els anuncis pre-roll, post-roll, omissibles o no omissibles quan sigui adequat. Arran d'aquest canvi, recomanem deixar activats tots els formats d'anunci, que és l'opció predeterminada per a tothom. Les teves opcions per als anuncis mid-roll no han canviat. També hem conservat les opcions d'anuncis per als vídeos llargs existents, tret que canviïs la configuració de monetització.

Els vídeos inserits poden mostrar anuncis in-stream omissibles o no omissibles. Pots obtenir ingressos de tots els llocs web i totes les aplicacions mòbils que insereixin vídeos, inclosos el teu lloc web o la teva aplicació. Obtén més informació sobre els formats d'anunci de YouTube.

Activar o desactivar els anuncis als vídeos inserits

En activar els anuncis al teu canal, pots beneficiar-te dels ingressos procedents dels anuncis que es difonen al reproductor de vídeo de YouTube inserit en altres llocs web o aplicacions. Tingues en compte que els vídeos inserits tindran la mateixa configuració d'activació d'anuncis que els vídeos de youtube.com.

Si has associat els teus comptes de YouTube i d'AdSense per a YouTube i has permès la inserció de vídeos, activarem automàticament la difusió d'anuncis. Tingues en compte que els vídeos inserits tindran la mateixa configuració d'activació d'anuncis que els vídeos de youtube.com.

Per tant, en cas que no vulguis que es mostrin anuncis als vídeos inserits, aquests no es poden desactivar directament només als vídeos inserits. Tot i això, tens l'opció de desactivar completament la inserció de vídeos.

Requisits per mostrar anuncis als vídeos inserits

Els anuncis es mostren en llocs web de marca segurs: YouTube s'esforça perquè les marques dels nostres anunciants es mostrin en llocs web que reflecteixin els nostres valors fonamentals. Els nostres sistemes avaluen exhaustivament els llocs web i el seu contingut d'acord amb diversos factors per determinar si hem d'activar la inserció d'anuncis in-stream a YouTube.Aquests factors inclouen un conjunt de directrius estrictes sobre el contingut: imatges per a adults, violència, llenguatge inadequat o que inciti a l'odi, i llocs web que promoguin la infracció.

Detalls del reproductor: el reproductor de vídeo ha de ser prou gran per proporcionar una experiència d'usuari positiva. Recomanem que sigui de 200 x 200 píxels o més. A més, els vídeos s'han d'inserir mitjançant la inserció estàndard reproduïble amb un clic i no una reproducció programada.

Repartiment d'ingressos dels vídeos inserits

Només YouTube i el propietari del vídeo poden obtenir ingressos amb els anuncis dels vídeos inserits. El propietari del lloc web en què està inserit el vídeo no n'obtindrà.