Advertensies in ingebedde video's

Ons het die keuses vir advertensieformate wat voor of ná jou video wys vereenvoudig om skepperinkomste te verbeter. Ons het die individuele advertensiekeuses vir voorsnit-, nasnit-, oorslaanbare en nieoorslaanbare advertensies verwyder. Nou, wanneer jy advertensies vir nuwe langformaatvideo’s aanskakel, wys ons vir jou kykers voorsnit-, nasnit-, oorslaanbare en nieoorslaanbare advertensies waar dit gepas is. Hierdie verandering maak die aanbeveelde beste praktyk om alle advertensieformate aan te skakel, die standaard vir almal. Jou keuses vir midsnitadvertensies het nie verander nie. Ons het ook jou advertensiekeuses vir bestaande langformaatvideo’s behou, tensy jy die monetiseringinstellings verander.

Ingebedde video’s kan oorslaanbare of nieoorslaanbare instroomadvertensies wys. Enige webwerf of mobiele app wat video’s inbed, insluitend jou eie webwerf of app, kan inkomste vir jou genereer. Kom meer te wete oor YouTube-advertensieformate.

Skakel advertensies in ingebedde video’s aan of af

Wanneer jy advertensies vir jou kanaal aanskakel, kan jy deel in inkomste van advertensies wat gelewer word in die YouTube-videospeler wat ingebed is in ander webwerwe of apps. Let daarop dat ingebedde video’s dieselfde advertensieaktiveringinstellings as video’s op youtube.com sal gebruik.

As jy jou YouTube- en AdSense vir YouTube-rekeninge geassosieer het en inbeddingvideo’s toegelaat het, sal jy outomaties op die wys van advertensies ingeteken word. Let daarop dat ingebedde video’s dieselfde advertensieaktiveringinstellings as video’s op youtube.com sal gebruik.

Daar is nie ’n manier om advertensies direk net in ingebedde video's af te skakel as jy nie advertensies in jou ingebedde video's wil wys nie. Jy kan inbedding heeltemal afskakel.

Vereistes vir advertensies in ingebedde video's

Advertensies verskyn op handelsmerkveilige werwe: YouTube werk toegewyd daaraan om te sorg dat ons adverteerders se handelsmerke verskyn op werwe wat ons onderskeie kernwaardes weerspieël. Ons stelsels evalueer webwerwe en hul inhoud deeglik volgens verskeie faktore om te bepaal of instroomadvertensies in ingebedde YouTube-video's aangeskakel moet word. Hierdie faktore sluit ’n streng stel riglyne in oor inhoud soos volwasse uitbeeldings, geweld, onvanpaste en haatlike taal, en werwe wat oortreding bevorder.

Spelerbesonderhede: Ons vereis dat die videospeler groot genoeg verskyn om ’n positiewe gebruikerervaring te bevorder. Ons beveel ’n speler van 200 x 200 pieksels of groter aan. Video’s moet ook met die standaard-klik-en-speel-inbedding ingebed word, en nie deur skrip speel nie.

Inkomstedeling vir ingebedde video's

Net YouTube en die video-eienaar sal inkomste uit advertensies in ingebedde video’s verdien. Die eienaar van die werf waar die video ingebed is, sal nie ’n deel verdien nie.