Läs mer om kommentarer som inte visas eller har tagits bort

Kommentarer är en viktig del av att bygga communityn på YouTube. Men det kan hända att dina kommentarer inte visas eller tas bort. I den här artikeln kan du läsa om några orsaker till det.

Min kommentar visas inte

Om du inte hittar din kommentar bland Toppkommentarer kan du sortera kommentarerna enligt Senaste först.

1. Scrolla till kommentarerna.
  2. Klicka på Sortera efter följt av Senaste först.
  3. Scrolla till din kommentar. Om din kommentar inte visas i Senaste-vyn kan den ha ändrats av kanalen eller tagits bort på grund av en policyöverträdelse.

Om toppkommentarer och medlemskommentarer

I vyn Toppkommentarer visas vad det är troligt att tittare värdesätter och interagerar med baserat på olika signaler, som kommentarstext, namn, kanalnamn, avatar och video.

I vyn Medlemskommentarer kan du se kommentarer från en kanals medlemmar, sorterade efter de senaste kommentarerna först.

Obs! Vyn Medlemskommentarer visas enbart på mobila Android-enheter.

I Toppkommentarer och Medlemskommentarer visas bara innehåll som YouTube tror att tittarna värderar eller interagerar med. Det kan omfatta kommentarer som identifieras som potentiellt olämpliga, spam eller identitetsstöld, och det baseras på en mängd olika signaler, som kommentarstext, avatar, namn och kanalnamn för den som kommenterat samt kanalinställningar för moderering. I vyn Toppkommentarer kan du se fler toppkommentarer från kanalmedlemmar i ett särskilt avsnitt kallat Kommentarer från medlemmar.

Läs om kommentarsmoderering och borttagning

Här följer några möjliga orsaker till att en kommentar inte visas:

• Automatisk borttagning: Våra automatiska system söker ständigt igenom kommentarer efter brott mot våra riktlinjer för communityn. Om systemet upptäcker att din kommentar bryter mot våra riktlinjer för communityn tas kommentaren bort.
    • Ibland kan du få en avisering om att din kommentar har tagits bort eller att kommentarsfunktionen har pausats för ditt konto. Läs mer om dessa aviseringar.
Obs! Om du publicerar stora mängder kommentarer på kort tid, upprepade gånger publicerar samma kommentar, delar länkar eller använder överdrivet många emojis eller ovanliga tecken kan det identifieras som spam och tas bort på grund av brott mot YouTubes riktlinjer för communityn.
  • Rapporter: Om någon rapporterar din kommentar och den bryter mot våra riktlinjer för communityn tas den bort.
  • Kanalmoderering:
    • Kanaler kan spärra alla kommentarer eller potentiellt olämpliga kommentarer för granskning. När kanaler spärrar kommentarer för granskning måste kanalägaren eller moderatorn godkänna en kommentar innan den publiceras. Standardinställningen är att potentiellt olämpliga kommentarer spärras automatiskt så att kanaler kan granska dem.
    • Kanaler kan välja ord och fraser som de inte vill visa i kommentarerna. Om kommentaren innehåller ett ord eller en fras som blockerats visas den inte.
    • Kanaler kan ta bort din kommentar.

Om du är kanalägare och kommentarer tas bort från dina videor beror det troligen på att brott mot riktlinjerna för communityn har identifierats i kommentarerna.