Finn ut mer om kommentarer som ikke vises eller er fjernet

Kommentarer er en viktig del av fellesskapet på YouTube. Det kan imidlertid hende at kommentarene dine ikke vises eller blir fjernet. I denne artikkelen kan du finne ut mer om hvorfor.

Kommentaren min vises ikke

Hvis du ikke finner kommentaren din i Toppkommentarer, kan du sortere kommentarene etter «Nyeste først».

1. Rull til kommentarene.
  2. Klikk på Sorter etter etterfulgt av Nyeste først.
  3. Rull for å finne kommentaren. Hvis kommentaren din ikke vises i Nyeste først, kan den ha blitt moderert av kanalen eller fjernet på grunn av brudd på retningslinjene.

Om Toppkommentarer og Kommentarer fra medlemmer

Toppkommentarer er kommentarer seerne sannsynligvis kommer til å like og svare på, basert på ulike signaler – for eksempel tekst i kommentarer, brukernavn eller kanalnavn samt brukerbilder, seere og videoer.

Kommentarer fra medlemmer er kommentarer fra medlemmene av kanalen, med de nyeste kommentarene først.

Merk: Kommentarer fra medlemmer-visningen er bare tilgjengelig på Android-mobilenheter.

I både Toppkommentarer og Kommentarer fra medlemmer vises det kanskje ikke innhold som YouTube vurderer at seerne sannsynligvis ikke kommer til å like og svare på. Dette kan inkludere kommentarer YouTube har registrert som potensielt upassende, nettsøppel eller publisert av brukere med falsk identitet, basert på en rekke signaler – for eksempel tekst i kommentarer, tekst i kanal- eller brukernavnet til brukeren som har kommentert, brukerbilde eller modereringsinnstillingene for kanalen. I Toppkommentarer kan toppkommentarene fra kanalmedlemmer fremheves i en egen del kalt «Kommentarer fra medlemmer».

Finn ut mer om moderering og fjerning av kommentarer

Her er noen mulige årsaker til at kommentaren din ikke vises:

• Automatisk fjerning: Systemene for automatisk oppdagelse skanner kontinuerlig kommentarer for å se om de er i strid med retningslinjene for brukere. Hvis systemet registrerer at kommentaren din er i strid med retningslinjene for brukere, blir den fjernet.
    • Det kan hende du får et varsel om at kommentaren din er fjernet, eller at muligheten til å kommentere er satt på pause i kontoen din. Finn ut mer om disse varslene.
Merk:: Hvis du legger ut mange kommentarer i løpet av kort tid, publiserer den samme kommentaren flere ganger, deler linker eller bruker overdrevent mange emojier eller uvanlige tegn, kan kommentaren bli registrert som nettsøppel og fjernet på grunn av brudd på YouTube-retningslinjene for brukere.
  • Rapporter: Hvis noen rapporterer kommentaren din og den er i strid med retningslinjene for brukere, blir den fjernet.
  • Kanalmoderering:
    • Kanaleiere kan holde alle eller potensielt upassende kommentarer tilbake for vurdering. Når kommentarer holdes tilbake for vurdering på en kanal, må kanaleieren eller moderatoren godkjenne kommentarene før de publiseres. Potensielt upassende kommentarer holdes som standard tilbake for vurdering på kanaler.
    • Kanaleiere kan velge ord og uttrykk de ikke vil at skal vises i kommentarene. Hvis kommentaren din inneholder et blokkert ord eller uttrykk, vises den ikke.
    • Kanaleiere kan fjerne kommentarer.

Hvis du er kanaleier og kommentarer blir fjernet fra videoene dine, er det sannsynligvis oppdaget brudd på retningslinjene for brukere i kommentarene.