Kom meer te wete oor opmerkings wat nie wys nie of wat verwyder is

Opmerkings is ’n belangrike bousteen van ’n gemeenskap op YouTube. Maar jou opmerkings wys dalk nie of kan verwyder word. Lees hierdie artikel om ’n paar redes daarvoor uit te vind.

My opmerking wys nie

As jy nie jou opmerking in Topopmerkings kan vind nie, moet jy eers die opmerkings volgens "Nuutste eerste" sorteer.

1. Rollees na die opmerkings.
  2. Klik Sorteer volgens en dan Nuutste eerste.
  3. Rollees om jou opmerking te kry. As jou opmerking nie in die Nuutste Eerste-aansig wys nie, is dit dalk gemodereer deur die kanaal of verwyder weens ’n beleidskending.

Meer oor Topopmerkings en Lede-opmerkings

Die Topopmerkings-aansig wys wat kykers waarskynlik sal waardeer en waarmee hulle interaksie sal hê, gebaseer op verskeie seine, soos die opmerkingteks, hanteerteks, kanaalnaamteks, avatar en video.

Die Lede-opmerkingsaansig wys opmerkings deur ’n kanaal se lede, eerste gesorteer volgens nuutste opmerkings.

Let wel: Lede-opmerkingsaansig wys eksklusief net op mobiele Android-toestelle.

Beide die Topopmerkings- en Lede-opmerkingsaansig sal dalk nie inhoud wys as YouTube opgelet het dat kykers dit waarskynlik nie sal waardeer of daarmee sal interaksie hê nie. Dit kan opmerkings insluit wat as potensieel onvanpas, strooipos of nabootsing bespeur word, gebaseer op ’n verskeidenheid seine, soos die opmerkingteks, kommentaarkanaalnaamteks of hanteerteks-, avatar- en kanaalmodereringsinstellings. Topopmerkings van kanaallede kan in die Topopmerkingsaansig meer sigbaar gemaak word in ’n toegewyde afdeling genaamd “Opmerkings deur lede”.

Kom meer te wete oor opmerkingmoderering en verwydering

Hier is ’n paar redes hoekom jou opmerking dalk nie wys nie:

• Outomatiese verwydering: Ons outomatiese bespeuringstelsels skandeer konstant opmerkings om te kyk of dit ons Gemeenskapsriglyne oortree. As ons stelsel bespeur dat jou kommentaar ons gemeenskapsriglyne oortree, word die opmerking verwyder.
Let wel: Om groot volumes opmerkings in ’n kort tydjie te plaas, dieselfde opmerking herhaaldelik te plaas, skakels te deel, of oormatige gebruik van emosiekone of ongewone karakters, kan as strooipos bespeur en verwyder word vir die oortreding van YouTube se gemeenskapsriglyne.
  • Verslae: As iemand jou opmerking rapporteer en dit oortree ons gemeenskapsriglyne, word dit verwyder.
  • Kanaalmoderasie:
    • ’n Kanaal kan alle opmerkings of moontlike onvanpaste opmerkings hou om dit te hersien. Wanneer ’n kanaal opmerkings vir hersiening hou, moet ’n kanaaleienaar of moderator ’n opmerking goedkeur voordat dit gepubliseer word. Potensiële onvanpaste opmerkings word outomaties gehou vir kanale om as die verstekinstelling te hersien.
    • ’n Kanaal kan woorde en frases kies wat hulle nie in hul opmerkings wil wys nie. As jou opmerking ’n geblokkeerde woord of frase het, sal dit nie wys nie.
    • ’n Kanaal kan jou opmerking verwyder.

As jy ’n kanaaleienaar is en opmerkings word op jou video's verwyder, is dit heel waarskynlik omdat daar oortredings van gemeenskapsriglyne in die opmerkings bespeur is.

Verwante artikels