Tillad trafiktilskrivning hos tredjeparter

Disse funktioner er kun tilgængelige for partnere, der bruger YouTube Studio CMS.

Visse brancher og områder har organisationer, der rapporterer om målgrupperækkevidden af indhold og annoncer. Rapporter fra disse tredjepartsbureauer kan bruges af andre medier som en indikator for din værdi og hjælpe annoncører med at tilpasse deres budgetter.

Angiv regler for tilskrivning

1. Log ind på Studio CMS.
  2. I menuen til venstre skal du vælge Indstillinger .
  3. I sektionen Oversigt skal du rulle ned til Tredjepartstilskrivning.
  4. Ud for Tilskrivning af værdi til videovisning skal du vælge, om visninger af de videoer, der er knyttet til din CMS, skal rapporteres til tredjepartsbureauer:
    • Aktivér: Tillader, at videovisninger vises i tredjepartsrapporter (dette er standardindstillingen). Angiv det navn, der skal vises i rapporterne, i feltet Vist navn på tilskrivning.
    • Deaktiver: Tillader ikke, at videovisninger optræder i tredjepartsrapporter.
  5. Hvis du valgte Aktivér for tilskrivning af værdi til videovisning, skal du gå til Tilskrivning på kanalniveau under den og vælge en af følgende muligheder:
    • Aktivér: Tillader, at de enkelte kanalers trafik vises separat i rapporten.
    • Deaktiver: Tillader ikke, at de enkelte kanalers trafik vises separat i rapporten (dette er standardindstillingen).
  1. Klik på GEM.