Permetre l'atribució de trànsit de tercers

Alguns sectors i territoris tenen organitzacions que informen sobre l'abast de públic del contingut i dels anuncis. Els informes d'aquestes agències externes poden demostrar el teu valor a altres mitjans de comunicació i ajudar els anunciants a establir pressupostos adequats.

Definir regles d'atribució

1. Inicia la sessió al Gestor de continguts de Studio.
  2. Al menú de l'esquerra, selecciona Configuració .
  3. A la secció Visió general, desplaça't fins a Atribució de tercers.
  4. Al costat d'Atribució de visualitzacions de vídeo, tria si vols que les visualitzacions dels vídeos associats al teu Gestor de continguts s'enviïn a agències externes:
    • Activa: permet que les visualitzacions dels vídeos es mostrin en informes de mesurament de tercers. Especifica el nom que vols que aparegui als informes al quadre Nom de visualització de l'atribució.
    • Desactiva: no permet que les visualitzacions dels vídeos es mostrin en informes de mesurament de tercers.
  5. Si decideixes activar l'atribució de visualitzacions de vídeo, ves a l'opció Atribució al nivell de canal que hi ha a sota i selecciona una de les opcions següents:
    • Activa: permet desglossar el trànsit per canals concrets.
    • Desactiva: no permet desglossar el trànsit per canals concrets.
  1. Fes clic a DESA.