Åtgärda problem med registreringen för YouTube Premium och YouTube Music Premium

Om du får ett felmeddelande när du försöker gå med i YouTube Premium eller YouTube Music Premium letar du reda på det relevanta felmeddelandet nedan för att felsöka och åtgärda problemet.

”Vi kunde inte verifiera landet”

YouTube måste verifiera ditt land för att kunna visa de prenumerationer och erbjudanden som är tillgängliga för dig. Om du får meddelandet ”Vi kunde inte verifiera landet” följer du stegen nedan för att åtgärda problemet.

• Anslut till ett annat nätverk.
  • Använd en annan enhet.
  • Skaffa YouTube Premium i appen:
  1. Öppna YouTube-appen på telefonen eller surfplattan.
  2. Logga in på det Google-konto du vill använda för medlemskapet.
  3. Välj din profilbild  > Skaffa YouTube Premium eller Skaffa Music Premium.
  4. Om du är kvalificerad startar du provperioden. I annat fall följer du stegen för att starta betalmedlemskapet.
Om du använder en VPN- eller proxytjänst hittar du information om hur du inaktiverar den i tjänstens hjälpcenter eller på dess webbplats. När du är klar kan du registrera dig för medlemskap på youtube.com/premium eller youtube.com/musicpremium.

Workspace-konton

• Du kan inte registrera dig för ett enskilt YouTube Premium-medlemskap eller familjemedlemskap med ett Workspace-konto om det inte är ett Workspace Individual-konto.
  • Du kan registrera dig för ett YouTube Premium-studentmedlemskap med valfritt Workspace-konto.
  • Om du tror att du är kvalificerad för en provperiod men inte ser ett alternativ för det byter du till ditt personliga konto och registrerar dig på youtube.com/premium.