YouTube Premiumin ja YouTube Music Premiumin liittymisvirheiden korjaaminen

Jos näet virheilmoituksen yrittäessäsi liittyä YouTube Premiumiin tai YouTube Music Premiumiin, etsi ongelmaan liittyvä ilmoitus alta ja ratkaise ongelma.

"Maatasi ei voitu vahvistaa"

YouTuben on vahvistettava maasi, jotta voit nähdä saatavilla olevat paketit ja tarjoukset. Jos saat viestin "Maatasi ei voitu vahvistaa", korjaa ongelma seuraamalla alla olevia ohjeita.

• Yhdistä toiseen verkkoon.
  • Käytä toista laitetta.
  • Tilaa YouTube Premium mobiilisovelluksesta:
  1. Avaa puhelimen tai tabletin YouTube-sovellus.
  2. Kirjaudu Google-tilille, jolla haluat aloittaa jäsenyyden.
  3. Valitse profiilikuvasi > Tilaa YouTube Premium tai Tilaa Music Premium.
  4. Jos täytät ehdot, voit aloittaa kokeilun. Muussa tapauksessa aloita maksullinen jäsenyys ohjeiden mukaisesti.
Jos käytät aktiivisesti VPN- tai välityspalvelinpalvelua, saat ohjeet sen laittamisesta pois päältä palvelun ohjekeskuksesta tai verkkosivustolta. Kun palvelu on poissa päältä, rekisteröidy jäseneksi osoitteessa youtube.com/premium tai youtube.com/musicpremium.

Workspace-tilit

• Et voi tilata YouTube Premiumin henkilökohtaista jäsenyyttä tai perhejäsenyyttä Workspace-tilillä, ellei kyseessä ole Workspace Individual ‐tili.
  • Voit tilata YouTube Premiumin opiskelijajäsenyyden millä tahansa Workspace-tilillä.
  • Jos olet mielestäsi oikeutettu kokeiluun, mutta sitä ei tarjota sinulle, vaihda henkilökohtaiselle tilille ja rekisteröidy osoitteessa youtube.com/premium.