Ret fejl ved tilmelding til YouTube Premium og YouTube Music Premium

Hvis du får en fejlmeddelelse, når du forsøger at tilmelde dig YouTube Premium eller YouTube Music Premium, skal du finde den relevante fejlmeddelelse nedenfor for at finde og løse problemet.

"Vi kunne ikke verificere dit land"

YouTube skal verificere dit land for at vise de abonnementer og tilbud, der er tilgængelige for dig. Hvis du får meddelelsen "Vi kunne ikke verificere dit land", skal du følge nedenstående vejledning for at løse problemet.

• Opret forbindelse til et andet netværk.
  • Brug en anden enhed.
  • Køb YouTube Premium i mobilappen:
  1. Åbn YouTube-appen på din telefon eller tablet.
  2. Log ind på den Google-konto, hvor du vil starte dit medlemskab.
  3. Klik på dit profilbillede > Få YouTube Premium eller Få Music Premium.
  4. Hvis du er kvalificeret, kan du starte din prøveperiode. Du kan også følge vejledningen for at starte dit betalte medlemskab.
Hvis du aktivt bruger en VPN- eller proxytjeneste, kan du få flere oplysninger om, hvordan du deaktiverer tjenesten, ved at tjekke dens hjælpeartikler eller website. Når du er færdig, skal du oprette et medlemskab på youtube.com/premium eller youtube.com/musicpremium.

Workspace-konti

• Du kan ikke tilmelde dig et individuelt YouTube Premium-medlemskab eller et familieabonnement med en Workspace-konto, medmindre det er en Workspace Individual-konto.
  • Du kan oprette et YouTube Premium-studieabonnement med enhver Workspace-konto.
  • Hvis du mener, at du er kvalificeret til en prøveperiode, men ikke kan se en mulighed for at aktivere den, skal du skifte til din personlige konto og tilmelde dig på youtube.com/premium.