Stel YouTube Premium- en YouTube Music Premium-aansluitingsfoute reg

As jy ’n foutboodskap kry wanneer jy probeer om by YouTube Premium of YouTube Music Premium aan te sluit, kan jy die relevante foutboodskap hieronder soek om die probleem te foutspoor en reg te stel.

"Ons kon nie jou land verifieer nie"

YouTube moet jou land verifieer ten einde die pakkette en aanbiedings te wys wat vir jou beskikbaar is. As jy ’n boodskap kry wat sê, “Ons kon nie jou land verifieer nie," kan jy die stappe hieronder volg om die probleem reg te stel.

• Koppel aan ’n ander netwerk.
  • Gebruik ’n ander toestel.
  • Koop YouTube Premium op die mobielapp:
  1. Maak die YouTube-app op jou foon of tablet oop.
  2. Meld aan by die Google-rekening waar jy jou lidmaatskap wil begin.
  3. Kies jou profielfoto  > Kry YouTube Premium of Kry Music Premium.
  4. As jy kwalifiseer, kan jy jou proeflopie begin. Indien nie, volg dan die stappe om jou betaalde lidmaatskap te begin.
As jy aktief ’n VPN- of proksiediens gebruik, kan jy na die diens se hulpsentrum of webwerf verwys vir inligting oor hoe om dit af te skakel. Sodra dit voltooi is, kan jy aansluit vir jou lidmaatskap op youtube.com/premium of youtube.com/musicpremium.

Workspace-rekeninge

• Jy kan nie met ’n Workspace-rekening vir ’n individuele of gesinlidmaatskap van YouTube Premium aansluit nie, tensy dit ’n Workspace Individual-uitgawerekening is.
  • Jy kan met enige Workspace-rekening vir ’n YouTube Premium-studentelidmaatskap aansluit.
  • Skakel oor na jou persoonlike rekening en sluit aan by youtube.com/premium as jy dink dat jy vir ’n proeflopie kwalifiseer, maar nie ’n proeflopieopsie sien nie.