Requisits per utilitzar Content ID

Els requisits per utilitzar Content ID es basen en diversos criteris, com ara si el contingut del propietari dels drets d'autor es pot reclamar amb Content ID o si la necessitat està justificada. Els propietaris dels drets d'autor han de proporcionar proves del contingut protegit per drets d'autor del qual tenen els drets exclusius.

Content ID cercarà coincidències entre el teu contingut de referència i els vídeos que es pengin a YouTube. Els propietaris dels drets d'autor han de tenir els drets exclusius del material que s'avalua. A continuació trobaràs alguns exemples habituals d'elements que poden no ser exclusius d'un usuari:

• mashups, reculls dels millors vídeos d'una categoria, recopilacions i remixos d'altres vídeos
  • vídeos de partides de videojocs, elements visuals de programari i tràilers
  • música i vídeo sense llicència
  • música o vídeos amb llicència, però sense exclusivitat
  • gravacions d'actuacions, com ara concerts, esdeveniments, xerrades i programes

Si s'aprova que un propietari de drets d'autor utilitzi Content ID, haurà de signar un acord en què s'indiqui explícitament que només es pot utilitzar com a material de referència contingut amb drets exclusius. També haurà de proporcionar la ubicació geogràfica de la propietat exclusiva, si no és global.

A més de Content ID, oferim altres eines de gestió de drets d'autor que pot ser que s'adaptin millor a les necessitats d'un propietari dels drets d'autor,

com ara les següents:

• el formulari web de reclamació de drets d'autor
  • el Programa de verificació del contingut (PVC)
  • l'eina Copyright Match Tool

Pots trobar més informació sobre aquestes opcions en aquest enllaç.

Tanca la cerca
Aplicacions de Google