Livestreams van adverteerders

Bij YouTube streamen we graag live content van onze zeer gewaardeerde partners. We vertrouwen erop dat onze partners hierbij hun verantwoordelijkheid nemen. Hier zijn een paar best practices voor livestreams van content op onze site. We vertrouwen erop dat je je best doet om je aan deze richtlijnen te houden:

• Het is de verantwoordelijkheid van de adverteerders, promotors en productiebedrijven om te zorgen dat ze over alle wettelijk nodige rechten beschikken om de livestream uit te zenden via YouTube. Deze rechten omvatten, maar zijn niet beperkt tot:
    • Openbare uitvoering
    • Muzieklicenties
    • Andere uitgeversrechten
  • Voor livestreams in de masthead op de homepage geldt een limiet van 30 seconden voor animaties. De kijker kan op de advertentie klikken om de hele livestream te bekijken in een uitgevouwen masthead of doorklikken naar een merkkanaal of externe site. Eventuele uitzonderingen op de limiet van 30 seconden moeten worden goedgekeurd door het beleidsteam van YouTube.
  • De audio van een livestream in een masthead moet door de gebruiker worden gestart.
  • Content in de livestream moet voldoen aan onze Communityrichtlijnen.
  • De promotor of producer moet zich voldoende inzetten om te controleren of de livestream voldoet aan onze Communityrichtlijnen.

Als bovenstaande richtlijnen kunnen worden overtreden tijdens je stream, moeten we mogelijk een beleidsreview uitvoeren voor je stream voordat we deze goedkeuren.