Transmissions en directe dels anunciants

A YouTube ens agrada transmetre contingut en directe amb alguns dels nostres partners més valuosos, però són ells els qui n'han d'assumir la responsabilitat. A continuació trobaràs una llista de les pràctiques recomanades pel que fa a la transmissió de contingut en directe al nostre lloc web. Confiem que t'esforçaràs de bona fe per complir aquestes directrius:

• L'anunciant, el promotor o la productora seran els responsables d'assegurar-se que tenen tots els drets necessaris per emetre la transmissió en directe a YouTube legalment. Aquests drets inclouen, entre d'altres:
    • Actuació pública
    • Llicències de música
    • Altres drets publicitaris
  • Les transmissions en directe que es publiquen en un masthead de la pàgina d'inici tenen un límit d'animació de 30 segons. L'espectador pot fer clic a l'anunci per veure la transmissió en directe completa amb un masthead ampliat, o fer clic per anar a un canal de marca o a un lloc web extern. L'equip de polítiques de YouTube ha d'aprovar qualsevol excepció a la regla dels 30 segons.
  • L'àudio de les transmissions en directe incloses en un masthead l'ha d'iniciar l'usuari.
  • El contingut de la transmissió en directe ha de complir les directrius de la comunitat.
  • El promotor o el productor ha d'esforçar-se de bona fe per monitorar la transmissió en directe d'acord amb les directrius de la comunitat.

Si algun dels punts anteriors s'aplica a la teva transmissió, és possible que, abans d'aprovar-la, hàgim de revisar si compleix les polítiques.