Adverteerders se regstreekse stroming

YouTube is opgewonde om regstreekse inhoud saam met sommige van ons mees gewaardeerde vennote te stroom, maar ons vennote moet aanspreeklik gehou word. Hieronder vind jy ons beste praktyke rondom regstreeksestroominhoud op ons webwerf. Ons verwag dat jy in goeie trou ’n poging sal aanwend om aan hierdie riglyne te voldoen:

• Die adverteerder, promotor of produksiemaatskappy is verantwoordelik om seker te maak dat hulle al die nodige regte het om die regstreekse stroom op YouTube wettiglik uit te saai. Hierdie regte sluit in, maar is nie beperk nie tot:
    • Publieke optrede
    • Musieklisensiëring
    • Ander publisiteitsregte
  • Daar is ’n animasielimiet van 30 sekondes vir regstreekse strome wat in ’n tuisbladopskrif loop. Die kyker kan op die advertensie klik om die hele regstreekse stroom met ’n uitgebreide opskrif te sien, of deurklik na ’n handelsmerkkanaal of eksterne werf. Die YouTube-beleidspan moet enige uitsonderings op die 30-sekonde-reël goedkeur.
  • Die oudio in ’n regstreekse stroom wat in ’n opskrif plaasvind, moet deur die gebruiker geïnisieer word.
  • Inhoud in die regstreekse stroom moet voldoen aan ons Gemeenskapsriglyne.
  • Die promotor of vervaardiger moet ’n goeietroupoging aanwend om die regstreekse stroom onder ons Gemeenskapsriglyne te monitor.

As enige van die bogenoemde op jou stroom kan gebeur, sal ons dalk ’n beleidshersiening oor jou stroom moet doen voordat ons dit goedkeur.