Etterligning av elementer på YouTube-nettstedet

Annonser kan ikke brukes til å etterligne elementer på YouTube-nettstedet på noen måte eller i noen form. Følgende er ikke tillatt (denne listen er ikke uttømmende):

• Annonser skal ikke etterligne, helt eller forsøksvis, deler av startsiden eller brukeropplevelsen på YouTube.
  • Annonser skal ikke brukes til å levere meldinger som ser ut som om de kommer fra YouTube.
  • Annonser i direktesendinger (også kjent som in-stream-videoannonser), inkludert TrueView, skal ikke ligne på Hopp over annonser-knappen.
  • Hvis en annonse inneholder YouTube-miniatyrbilder, må seerne kunne klikke på disse for å se den aktuelle videoen – enten i toppannonsen eller på selve videosiden på YouTube. For eksempel får ikke seerne muligheten til å klikke og se videoene hvis det vises en kort animasjon av miniatyrbilder som ødelegges. I tillegg må eventuelle metadata som er knyttet til videominiatyrbildene, være riktige.