YouTuben sivustoelementtien jäljittely

Mainokset eivät saa jäljitellä YouTube-sivuston elementtejä tai niiden muotoa millään tavalla. Kielto koskee muun muassa seuraavia asioita:

• Mainokset eivät saa näyttää tai yrittää näyttää YouTuben etusivun osalta.
  • Mainoksissa esitettävät viestit eivät saa näyttää tai vaikuttaa YouTuben lähettämiltä.
  • Striimien aikana näytettävät mainokset (In-Stream-videomainokset), mukaan lukien TrueView, eivät saa jäljitellä Ohita mainokset -painiketta.
  • Jos mainoksessa käytetään YouTube-videoiden pikkukuvia, mainoksen on tarjottava mahdollisuus katsoa kyseiset videot joko mastheadissa tai YouTuben katselusivulla klikkaamalla pikkukuvia. Jos mainoksessa esimerkiksi näkyy muutaman sekunnin animaatio, jossa videoiden pikkukuvia tuhotaan, se ei tarjoa mahdollisuutta katsoa videoita. Lisäksi videoiden pikkukuviin liitettyjen sisällönkuvaustietojen on oltava paikkansapitäviä.