Imitar elements del lloc web de YouTube

Els anuncis no poden imitar els elements del lloc web de YouTube de cap manera ni forma. No es permet el següent (aquesta llista no és exhaustiva):

• Els anuncis no poden assemblar-se ni intentar assemblar-se a part de l'experiència del lloc web de la pàgina d'inici de YouTube.
  • Els anuncis no poden transmetre missatges ni intentar transmetre missatges que sembli que procedeixin de YouTube.
  • Els anuncis que es mostren durant les reproduccions en estríming (també anomenats "anuncis de vídeo in-stream"), com ara els anuncis TrueView, no poden imitar el botó Omet els anuncis.
  • Les miniatures de YouTube que s'incloguin en un anunci han de permetre que els espectadors hi facin clic i mirin un vídeo dins del masthead o a la pàgina de visualització de YouTube. Per exemple, si apareixen miniatures animades que es destrueixen en uns quants segons, els espectadors no hi poden fer clic ni mirar els vídeos. A més, les metadades associades a les miniatures de vídeo han de ser precises.