Naboots van YouTube-werfelemente

Advertensies kan nie YouTube-werfelemente naboots op enige manier of in vorm nie. Die volgende word nie toegelaat nie (hierdie lys is nie volledig nie):

• Advertensies moet nie soos ’n deel van die YouTube-tuisbladwerfervaring lyk of probeer lyk nie.
  • Advertensies moet nie boodskappe lewer of lyk of hulle boodskappe lewer wat lyk of hulle afkomstig is van YouTube nie
  • Advertensies tydens strome (ook bekend as instroomvideo-advertensies), insluitend TrueView, moet nie die Slaan Advertensies Oor-knoppie naboots nie.
  • Enige YouTube-miniprente in ’n advertensie moet kykers toelaat om te klik en ’n video te kyk binne die opskrif of op die YouTube-kykbladsy. Byvoorbeeld, ’n paar sekondes se animasie van miniprente wat vernietig word, gee kykers nie die geleentheid om te klik en die video’s te kyk nie. Enige metadata wat met videominiprente geassosieer word, moet ook akkuraat wees.