Annoncer og målretning efter alder

YouTubes alderskontrol:

Videoer eller brandingkanaler har alderskontrol som følge af annoncørens valg eller på grund af en overtrædelse af retningslinjerne for fællesskabet. Det er kun myndige seere, der kan se dette indhold, mens de er logget ind på YouTube. Nogle gange er det nødvendigt, at en video har alderskontrol, inden en annoncør kan bruge den i en annonce (f.eks. en promoveret videoannonce for en alkoholkampagne). YouTubes alderskontrol er den eneste tilgængelige mulighed for anmodninger om alderskontrol på en videos afspilningsside.

Demografisk målretning efter alder i annoncer:

Vores politikker eller annoncører vil nogle gange anmode om, at en annonce bliver målrettet mod en bestemt aldersdemografi. Teknologien bag vores annoncevisning kan målrette disse annoncer baseret på fødselsdatoen, der er angivet på den YouTube-bruger, der er logget ind. Hvis en annonce f.eks. ikke er egnet for en generel målgruppe i henhold til vores politikker, skal annoncen målrettes seere, der er over 18 år. Det betyder, at det kun er seere, der er logget ind på deres YouTube-konto, og som er fyldt 18 år, der får vist denne annonce på vores website. Seere, der ikke er logget ind, vil få vist en anden annonce.

Tilpasset alderskontrol:

Alkohol-, gaming- og filmannoncører kan angive tilpasset alderskontrol på startsideannoncer. Vi tillader dette, da de er en del af en række yderst regulerede brancher, hvor YouTubes alderskontrol kan være utilstrækkelig i forhold til branchebestemmelserne. Annoncører for videospil skal f.eks. muligvis overholde ESRB's retningslinjer for et spil, der henvender sig til en voksen målgruppe. Forespørgsler om en tilpasset alderskontrol fra disse annoncører skal sendes til YouTubes team for annoncepolitikker for at blive godkendt. Annoncører i alle andre kategorier skal bruge YouTubes normale funktioner til alderskontrol, som er tilgængelige på brandingkanaler og videoafspilningssider.