Anuncis i segmentació per edat

Sistemes de verificació d'edat de YouTube

Als vídeos o als canals de marca se'ls apliquen restriccions d'edat per decisió de l'anunciant o arran d'una infracció de les directrius de la comunitat. Només podran mirar el contingut els espectadors de l'edat corresponent mentre tinguin la sessió iniciada a YouTube. A vegades, s'han d'aplicar restriccions d'edat a un vídeo perquè un anunciant pugui fer-lo servir en un anunci (per exemple, un anunci de vídeos promocionats en una campanya de begudes alcohòliques). El sistema de verificació d'edat de YouTube és l'única opció disponible per a les sol·licituds de restricció d'edat a la pàgina de visualització del vídeo.

Segmentació demogràfica d'anuncis per edat

De vegades, les nostres polítiques o els nostres anunciants demanen que un anunci se segmenti per un grup d'edat concret. La nostra tecnologia de difusió d'anuncis pot segmentar els anuncis basant-se en les dates de naixement dels usuaris de YouTube amb la sessió iniciada. Per exemple, si un anunci no és adequat per a un públic general segons les nostres polítiques, s'ha d'orientar demogràficament a espectadors majors de 18 anys. Això significa que només veuran aquest anunci al nostre lloc web els espectadors que hagin iniciat la sessió i que siguin majors d'edat. Els espectadors amb la sessió tancada veuran un altre anunci.

Sistemes de verificació d'edat personalitzats

Els anunciants de begudes alcohòliques, videojocs i pel·lícules poden crear sistemes de verificació d'edat personalitzats per als anuncis de la seva pàgina d'inici. Ho permetem perquè aquests sectors estan molt regulats, i és possible que el sistema de verificació d'edat de YouTube no compleixi les normatives del sector. Per exemple, és possible que els anunciants de videojocs hagin de complir les directrius de l'ESRB (Comitè de Classificació de Programari d'Entreteniment dels EUA) sobre jocs amb classificació d'edat per a adults. Per tal d'obtenir l'aprovació prèvia, les sol·licituds dels anunciants per definir un sistema de verificació d'edat personalitzat s'han d'enviar a l'equip de polítiques d'anuncis de YouTube. Els anunciants dels altres sectors han de fer servir les funcions de restricció d'edat estàndard de YouTube disponibles als canals de marca i a les pàgines de visualització dels vídeos.