Brukergenerert innhold i annonser

For å kunne ta med brukergenerert innhold i en annonse, for eksempel videoer lastet opp av YouTube-brukere, må annonsørene få eksplisitt tillatelse fra eieren av innholdet. Dette gjelder for alle annonseformater, bortsett fra toppannonser på startsiden. Brukergenerert innhold i toppannonser på startsiden er forbudt selv med tillatelse fra skaperen. Annonsører kan vise videoer fra skapere på merkekanaler gjennom enkelte kanalfunksjoner (for eksempel ved å lage spillelister av videoene eller legge dem til som favoritter).

Begrenset bruk av API-er for sosiale medier eller funksjoner fra tredjeparter er tillatt når det er godkjent av YouTube. Finn ut mer om apper fra tredjeparter.