Käyttäjien luoma sisältö mainoksissa

Jotta mainoksissa voidaan käyttää käyttäjien luomaa sisältöä, kuten YouTuben sisällöntuottajien lataamia videoita, mainostajalla on oltava kyseisen sisällön omistajan nimenomainen lupa. Tämä koskee kaikkia mainosmuotoja lukuun ottamatta etusivun mastheadeja. Etusivun mastheadeissa ei sallita käyttäjien luomaa sisältöä, vaikka sisällöntuottaja olisi antanut luvan. Mainostajat voivat näyttää videoita brändikanavallaan käyttämällä nykyisiä kanavan toimintoja (kuten luomalla soittolistan videoista tai lisäämällä ne suosikeiksi).

Kolmannen osapuolen sosiaalisen median sovellusliittymien tai toimintojen rajoitettu käyttö on sallittu YouTuben luvalla. Katso lisätietoja kolmannen osapuolen sovelluksista.